Aproape 600 de băieți și fete din 40 de echipe prahovene de fotbal de copii și juniori din Ploiești, Brazi, Plopeni, Olteni, Colceag, Bușteni, Comarnic, Floresti, Starchiojd și Vărbilău au fost premiați cu echipament sportiv, mingi de fotbal și truse de prim-ajutor.

Acțiunea a avut loc pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, în cadrul evenimentului „Fotbalul, impact semnificativ la nivel social, de sănătate, economic, precum și pentru performanță”, program ce aparține Asociației Județene de Fotbal Prahova și este cofinanțat de Consiliul Județean Prahova.

Proiectul va continua prin dotarea echipelor de seniori participante în competițiile organizate de AJF Prahova cu echipament de joc, mingi și truse medicale de prim-ajutor, obiectivul principal fiind acela de dezvoltare a fotbalului, promovarea toleranței și a respectului în sport. Această acțiune este o premieră absolută pentru fotbalul prahovean și reprezintă un prim pas concret într-o nouă abordare a activității AJF Prahova.

Cu ocazia acestui eveniment, președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a primit din partea AJF Prahova o plachetă, în semn de apreciere pentru sprijinul acordat sportului prahovean. Din partea AJF Prahova au fost prezenți președintele Silviu Crîngașu, vicepreședintele Cătălin Popescu și președintele Comisiei de copii și juniori, Cristi Damian.

Articol de Daniel Lazăr