Tehnicianul prahovean Ciprian Panait este, pentru a doua oară consecutiv, campionul Arabiei Saudite în campionatul de tineret! Echipa sa, Al Hilal, a devenit campioană, la capătul unui sezon foarte disputat, în care elevii antrenorului originar din Ceptura au depășit rivalii de la Al Ahly și Al Nasr, adunând 56 de puncte, cu 2 puncte mai mult decât echipele ”urmăritoare”.

A fost un nou sezon foarte reușit, în condițiile în care Panait a avut și responsabilități sporite câteva etape, fiind antrenor principal, interimar, la prima echipă a celor de la Al Hilal, ”Realul” Asiei reușind, de asemenea, la seniori, să ia campionatul, cu un avans liniștitor, și, de asemenea, să continue în Liga Campionilor Asiei.

„A fost un an excelent, în care am reușit maximum din ceea ce mi-am propus. Consider că s-a scris o filă de istorie pentru Al Hilal, prin performanțele obținute, mă bucur nespus că am avut ocazia să fiu părtaș la aceste reușite. Sunt încă în Arabia Saudită, mă bucur de câteva zile de vacanță, și, în paralel, demarăm discuțiile pentru prelungirea contractului. Din punctul meu de vedere este sigur că voi rămâne să activez în zona arabă”, a declarat  Panait, care a avut parte de o ceremonie fastuoasă de premiere a echipei sale, la câștigarea titlului în competiția numită League Cup Prince Faisal bin Fahad U-21.