Tehnician tânăr și ambițios, cu o mare doză de curaj profesional, prahoveanul Mihai Dinu a ajuns în Laos, unde va antrena o echipă de prim-eșalon din acest stat asiatic, formația Master 7!

Angrenată în calificările AFC Cup (unde debutează, cu Dinu pe bancă, contra cambogienilor de la Svay Rieng, pe 22 ianuarie), formația din Laos l-a numit pe Dinu antrenor principal acum câteva zile, acesta luând deja contact cu noii săi jucători, alături de care se află în Tailanda pentru un mini-turneu de pregătire, unde au programate și câteva jocuri amicale. Master 7 își are originea în capitala Vientiane, evoluând, ca majoritatea echipelor de prim eșalon din această țară, pe stadionul Lao National Stadium.

Japonezi, ivorieni, brazilieni sunt câteva din naționalitățile care au evoluat sezonul trecut pentru echipa lui Dinu, care caută completarea lotului cu alți străini, în vederea ”dublei” din AFC Cup.

Dinu  a antrenat în 2019 CS Cornu, în Liga A Prahova, dar și Gloria Buzău, ca secund al lui George Timiș, în cariera sa trecând pe la echipe din Malta, Iordania, Palestina și, iată, acum Laos. ”Primul antrenament mi-a dat speranțe, au un nivel decent, sunt jucători rapizi, cu execuții și o tehnică bună. Vom lucra la organizare, cât se poate, până la meciurile cu echipa din Cambogia, apoi ne vom concentra pe campionat”, a declarat Dinu.


Articol de Marian Dima (Prahova)