După câștigarea titlului de campioană a județului Olt, CSM Slatina s-a impus și în finala Cupei României, faza județeană, realizând astfel eventul.

Gruparea slătineană, pregătită de Bobi Verdeş, a dispus cu 12-0 de Avântul Oporelu, formație ce activează în Liga a V-a, care are în componență foști fotbaliști, trecuți de prima tinerețe, cum ar fi Alin Răceanu, Cristi Niculescu sau Florin Calotescu.

Golurile grupării slătinene au fost marcate de Florin Tudor, Grigore Ceapă (3), David Oprescu, Cristian Preda, Andrei Bîră (5) și Mihai Stancu. Pentru gruparea pregătită de Bobi Verdeș a fost un ultim test înaintea barajului de promovare, pe care îl vor disputa în compania campioanei din Dâmboviţa. Manșa tur este programată la Slatina, pe Stadionul 1 Mai, pe 15 iunie, de la ora 18.00.

Președintele AJF Olt, George Constantinescu, a fost cel care a oficializat festivitatea de premiere. Ambele finaliste au primit medalii, diplome, cupe și mingi, dar și echipamente sportive.

Cel mai bun jucător al finalei, disputate pe Stadionul „1 Mai”, a fost desemnat atacantul grupării CSM Slatina, Andrei Bîră, autor a cinci goluri.

 

Articol de Simona Ciocioană