CSM Ceahlăul Piatra Neamț a triumfat în Liga 4 Neamț și va reprezenta județul la barajul de promovare în Liga 3 programat de Federația Română de Fotbal în zilele de 16 și 23 iunie 2018.

Titlul s-a decis în ultima rundă a sezonului pentru că diferența dintre CSM Ceahlăul și AS Bradu Borca era de un singur punct. ”Galben-negrii” aveau de disputat la Piatra Neamț meciul cu CS Cimentul Bicaz, numai că oaspeții nu s-au prezentat. Așadar,

Ceahlăul a câștigat la ”masa verde”, în timp ce AS Bradu Borca și AS Victoria Horia au terminat la egalitate, 0-0. ”Nu a fost un campionat ușor de câștigat! Am întâlnit echipe care au avut în componență jucători cu experiență acumulată în eșaloanele superioare. Mă refer aici la echipele Cimentul Bicaz, Speranța Răucești, Bradu Borca și Voința Ion Creangă. Noi avem o echipă foarte tânără, fără mare experiență competițională, dar cu perspective certe! În continuare avem foarte multe lucruri de pus la punct, dar muncim și ne dorim foarte mult să promovăm! Știm că adversarii de la baraj, Victoria Lețcani, joacă un fotbal frumos și sunt o echipă bună! Până la barajul pentru promovarea în Liga 3 mai avem însă un obiectiv de atins: vrem să câștigăm și finala fazei județene a Cupei României contra celor de la Voința Ion Creangă, în meciul promogramat la Roman”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenorul principal al CSM Ceahlăul.

CSM Ceahlăul și AS Bradu Borca au ajuns să joace indirect ”finala campionatului”, după ce în jocurile directe din play-off Borca a fost mai bună, conform rezultatelor. Asta deoarece partida de la Piatra Neamț s-a terminat la egalitate, 1-1, iar returul de la Borca s-a încheiat cu succesul Bradului (1-0).

În afara jocurilor amintite mai sus, CSM Ceahlăul a învins pe AS Victoria Horia (5-0, la Piatra Neamț), la retur a primit trei puncte la ”masa verde” în urma unei contestații câștigate ce a privit nereguli la dimensiunile porților terenului de Horia, iar la Bicaz s-a impus cu 2-1. AS Bradu Borca în schimb, a învins pe CS Cimentul Bicaz cu 2-1 și 4-2, iar cu AS Victoria Horia a câștigat cu 4-3.

CSM Ceahlăul Piatra Neamț și AS Voința Ion Creangă vor juca finala fazei județene a Cupei României la fotbal în ziua de duminică, 10 iunie 2018, de la ora 11:00. Meciul a fost programat pe Stadionul Moldova din Roman, acolo unde își joacă partidele de acasă CSM Roman, în Liga 3.

Apoi, elevii lui Gabriel Rădulescu vor înfrunta Victoria Lețcani, campioana județului Iași, pe 16 iunie și 23 iunie, returul urmând a avea loc la Piatra Neamț, pe stadionul Ceahlăul.