AJF Mehedinţi are un nou sediu, aflat în incinta Bazinului Olimpic din Drobeta Turnu Severin.

La eveniment au participat Aurel Ionescu – reprezentant FRF,  Aladin Georgescu – președintele Consiliului Județean Mehedinți, Marius Screciu – primarul Municipiului Drobeta Turnu Severin, precum şi fostul internaţional Flavius Stoican – antrenor la CSM Reşiţa. Louis Moisescu, președintele AJF Mehedinți, a felicitat autoritățile pentru implicarea în sustinerea fotbalului din Mehedinți, inclusiv spațiul noului sediu al AJF fiind pus la dispoziție de Consiliul Județean, instituție care are în administrare Bazinul Olimpic.

“A fost ideea domnului preşedinte al Consiliului Judeţean de a ne oferi o nouă locaţie, în incita bazinului, motiv pentru care îi mulțumesc cu această ocazie. Vechiul sediu, aflat în clădirea de lângă bazin, nu mai corespundea,  iar acum avem un nou sediu, modern. Mulțumin și Federației Române de Fotbal pentru sprijinul acordat în această perioadă”, a precizat preşedintele AJF Mehedinţi, Louis Moisescu.

“Noul spațiu a fost modernizat și utilat prin grija președintelui Louis Moisescu, motiv pentru care îl felicit și îi doresc mult succes în activitate, cu speranța că, în viitorul nu tocmai îndepărtat, județul Mehedinți va putea da noi jucători valoroși pentru fotbalul național! Mă bucur că alături de noi s-a aflat și Flavius Stoican, unul dintre fotbaliștii mehedințeni care a făcut performanță! Prin Consiliul Județean Mehedinți am sprijinit asociațiile sportive din județ, am suportat cheltuielile cu arbitrajul și am oferit echipamente sportive”, a spus președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

“Vedem un sediu modern. Federaţia Română de Fotbal vă felicită pentru activitatea depusă şi apreciem alinierea dumneavoastră la principiile şi valorile FRF”, a precizat Aurel Ionescu.

AJF Mehedinţi a fost înfiinţată în 1991, iar primul preşedinte a fost Dănilă Vişan. Toma Moisescu, tatăl actualului preşedinte Louis Moisescu, a fost printre membrii fondatori ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal din Mehedinţi.