Antrenorii Dorin Toma și Cristian Bogdan vor avea ocazia să vadă la treabă și alți fotbaliști când pe Stadionul Municipal “Viorel Mateianu” vor fi organizate trialuri la care sunt așteptați jucători cu vârsta cuprinsă între 17 și 22 de ani în zilele de 20 si 21 iulie.

Am venit la Baia Mare cu gânduri pentru un viitor mult mai bun decât a fost până acuma. Consider că nu este un pas înapoi că am venit în Liga a IV-a, lăsând echipa Viitorul Ulmeni în Liga a III-a. Să sperăm că vom avea un parcurs mult mai bun decât cel precedent la Baia Mare. Obiectivul nostru este promovarea, iar noi vom încerca să câștigăm meci de meci”, a declarat antrenorul principal, Dorin Toma.

“Ne dorim promovarea, sper ca alături de echipă să progresez și eu. Îi cunosc pe majoritatea colegilor, cu o parte din ei fiind coleg sezonul trecut la Viitorul Ulmeni, echipă cu care am avut un parcurs bun”, a spus Răzvan Ardeleanu

Am venit la Minerul cu un gând clar: promovarea, sperând ca această echipă să ajungă cât mai curând în elita fotbalului românesc. Băieții sunt foarte serioși și sunt sigur că sezonul acesta vom reuși promovarea în Liga a III-a”, a încheiat David Simion.

În continuare, echipa va efectua antrenamente de pregătire fizică pe plan local. Primul joc oficial este programat pentru 19-20 august, atunci când vor avea loc meciuri din Cupa României