Staff-ul administrativ al FC Brașov a anunțat noul manager general al clubului, Bogdan Petric. Acesta a fost arbitru de fotbal la nivel județean, având mai mute functii în conducere la Metalurgistul Cugir.

Are la activ mai multe cursuri de dezvoltare la nivel managerial, printre care și unul de tip MBA – General Manager Masterclass Academy.

„Este o mare bucurie, onoare și responsabilitate să mă alătur proiectului FC Brașov. Am venit 100% dedicat și motivat să dau tot ce ține de mine, astfel încât, alături de echipă, să aducem clubul la un nivel de organizare exemplar, iar rezultatele, pe toate planurile, să fie în concordanță cu greutatea și renumele siglei pe care o purtăm lângă inimă. Sunt conștient că alături de întreaga echipă avem mult de muncă, însă sunt gata să fac sacrificiile necesare și să muncesc zi și noapte pentru a reuși să ne îndeplinim obiectivele. Îmi doresc un FC Brașov implicat în comunitatea locală, un club care să construiască, să își cinstească istoria și gloriile care au îmbrăcat acest tricou, să fie organizat, transparent și normal, un club care să scrie noi file de istorie în fotbalul românesc. Voi rămâne la FC Brașov atât timp cât voi simți că pot aduce valoare, că prezența, experiența și profesionalismul meu vor aduce un plus și normal, atât timp cât voi fi dorit de persoanele care mi-au acordat încrederea. Așadar, indiferent că voi sta şase luni, un an sau doi ani, tot ce pot promite e că voi fi dedicat 100% obiectivelor ce trebuiesc îndeplinite. Tot ce am construit a fost pe integritate, respect, competență, empatie, plus cei mai importanți piloni ai vieții: Dumnezeu și Familie, valori pe care am clădit totul”, a transmis Bogdan

Petric după semnarea contractului cu FC Braşov, echipă pe locul 10 în Liga a 2-a. Brașovenii încă speră să prindă playoff-ul, având, momentan, cu trei puncte mai puțin decât ocupanta locului 6, Gloria Buzău.

Articol de Iulian Cuibar