Echipa ieșeană s-a impus în toate cele șase partide disputate sub Tâmpa. În faza grupelor, CSM Poli a câștigat toate meciurile fără să primească gol, astfel: 4-0 cu FK Miercurea Ciuc (goluri Zaharia, Balint, Iftimie și Armeanu), 2-0 cu CSȘ Brașovia (Gheorghiu, Ciobanu) și 2-0 cu Pro Team București (Balint, Brândușa). În sferturi, ieșenii au învins CSȘ Târgoviște cu 4-1, goluri Chirilă-2, Gheorghiu și Ciobanu, iar în semifinale au dispus de Pro Team București cu 2-0, goluri Chirilă și Georgiță.

În finala categoriei, elevii lui Gelu Paveliuc au trecut cu 3-0 de LPS Piatra Neamț, golurile fiind marcate de Zaharia, Chirilă și Brândușa. Portarul grupei Under 19 a CSM Poli Iași, Ștefan Târnovanu, a fost desemnat jucătorul turneului.

Scopul nostru nu a fost neapărat acela de a câștiga competiția, ci de a ne continua antrenamentele prin jocuri pe iarbă în vederea pregătirii meciurilor oficiale din turul campionatului 2017-2018 la juniori U19. L-am avut alături de noi și pe domnul Vasile Simionaș, căruia îi mulțumesc pentru că a fost alaturi de acești copii de certă perspectivă”, a declarat antrenorul echipei ieșene, Gelu Paveliuc.