Fotbaliștii şi antrenorii au ieşit astăzi în oraş pentru a împărţi flori doamnelor şi domnșioarelor cu ocazia zilei de 8 Martie, fiind întâmpinaţi cu zâmbete şi aprecieri. Cât priveşte munca echipei pietreane de Liga 5, tinerii galben-negri aşteaptă returul campionatului disputând multe meciuri amicale.

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ lucreză şi la imaginea proprie, nu numai la formarea unei echipe competitive care să promoveze an de an spre Liga 1. Tinerii jucători ai formaţiei pregătite de Toader Şteţ au ieşit astăzi, 8 Martie, la întîlnire cu ceea ce poate fi mai tîrziu parte din suporteri. „Înarmaţi“ cu trandafiri, jucătorii au împărţit florile doamnelor şi domnişoarelor cu care s-au intersectat în centrul municipiului Piatra Neamţ. Surprinse de gest, acestea au acceptat trandafirii, au apreciat gestul tinerilor jucători şi le-au urat success în ceea ce urmează să facă în carierele lor.

„Este o acţiune normală, firească, în această zi de specială pentru fiecare dintre noi. Copiii au înţeles că 8 Martie este un moment în care trebuie să aducem o bucurie în plus şi altor femei decât cele din preajma noastră. Consider că pentru ei este o acţiune care îi face mai responsabili şi mai conştienţi de ceea ce reprezintă acest club pentru Piatra Neamţ“
Toader Şteţ, antrenor CSM Ceahlăul

Acţiunea de promovare a imaginii acestui club în Piatra Neamţ nu a însemnat lipsa pregătirii. În dimineaţa zilei de 8 Martie, echipa a avut antrenament, iar după amiază a avut programat un joc amical în deplasare la CSM Moineşti, echipă de Liga 4 din judeţul Bacău. Acest duel este doar unul din seria destul de lungă de partide de pregătire disputate de CSM Ceahlăul în luna februarie contra unor echipe de Liga 3 – CSM Paşcani şi CSM Roman, Liga Elitelor U19 – CSM Politehnica Iaşi, şi Liga 4 Neamţ – Bradul Borca, Cimentul Bicaz şi Voinţa Dobreni.

Cât priveşte rezultatele, tinerii pietreni au remizat cu CSM Paşcani (4-4) şi Cimentul Bicaz (2-2), au pierdut cu CSM Roman (1-2) şi CSM Politehnica Iaşi (2-4), dar au învins pe Voinţa Dobreni (9-0) şi Bradul Borca (8-1), ultima fiind liderul la zi al Ligii 4 Neamţ.

După jocul de la Moineşti, CSM Ceahlăul va mai evolua într-o partidă amicală pe propriul teren cu LPS Roman, echipă ce evoluează în Liga Elitelor U19.