S-a tras cortina peste cea de-a șasea ediție a turneului de fotbal pe teren redus Summer Cup, care a adunat la start 33 de echipe, la trei categorii: Open, Under 19 și Old-Boys. Anul acesta, Inter Traian Vaslui (turneul Open), Iproskills Academy (Under 19) și Victoria (Old-Boys) au reușit să câștige marile trofee.

La Open, Inter Traian a învins în finala mare câștigătoarea de anul trecut, Spartanii, scor 2-1. Pe locul 3 s-a clasat AS Solidar, care a câștigat la masa verde finala mică în fața Zimbrului, care nu s-a prezentat.

Turneul Under 19 a fost câștigat de Iproskills Academy, care a încheiat un parteneriat cu AFC Inter Traian Vaslui, iar la Old-Boys, Victoria a câștigat duelul cu Spartanii și Flacăra Muntenii de Sus.

Cei mai buni portari: de la Summer Cup au fost desemnați Geo Volocaru (Open – Spartanii) și Iulian Chișcă (Under 19 – Iproskills Academy).

Cei mai buni jucători: Ionuț Jitaru (Open – Inter Traian Vaslui) și Ovidiu Olariu (Under 19 – Iproskills Academy).

Golgheterii competiției: Alexandru Filip (9 goluri – Under 19 – River Plate) și Ionuț Jitaru (10 goluri – Open – Inter Traian).

Summer Cup a fost organizată de Asociația Județeană de Fotbal, cu sprijinul Primăriei municipiului Vaslui și al Direcției Județene de Sport și Tineret.