Sezonul 2016-2017 al Ligii a IV-a Caraș-Severin la fotbal va începe în această săptămână, cu 13 echipe înscrise în competiție.

Noul sezon al campionatului organizat de Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin debutează sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 12:00, când sunt programate primele trei partide:
Minerul Anina – Metalul Bocșa
CS Moldova Nouă – Viitorul Caransebeș
Nera Bozovici – Voința Lupac

Alte două jocuri sunt programate duminică, 4 septembrie, la solicitarea gazdelor acestor întâlniri, Recolta Rafnic, respectiv AD Mediam Mehadia.
Echipa Recolta Rafnic va întâlni de la ora 12:00 pe Muncitorul Reșița, iar AD Mediam Mehadia va juca de la ora 13:00 cu ACS Rapid Buchin. Partida AS Oravița – Agmonia Zăvoi a fost amânată la solicitarea echipei oaspete.
A.S. Berzasca va sta în prima etapă a noului sezon.

Sezonul 2016-2017 al Ligii a IV-a Caraș-Severin se desfășoară cu doar 13 echipe, față de 15 formații în precedenta stagiune. Adunarea Generală a AJF Caraș-Severin, întrunită pe 19 august, a aprobat intrarea în acest eșalon a două echipe, Viitorul Caransebeș (construită pe scheletul fostei FC Caransebeș, care avea și o echipă satelit în campionatul județean) și Recolta Rafnic, din Liga a V-a, cu condiția prezentării unei garanții de 4.000 de lei. În noul sezon va continua să activeze Voința Lupac, vicecampioana precedentei ediții de campionat și campioana din sezonul 2014-2015.

Turul ediției de campionat 2016-2017 se va încheia în data de 27 noiembrie, conform informațiilor furnizate de Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin.