La începutul actualului sezon, în comuna dâmbovițeană Crevedia s-a înființat o a doua echipă de fotbal, Voința 2, care a fost înscrisă în Liga a IV-a Ilfov.

Noua formație a punctat imediat pe piața transferurilor, aducând o serie de jucători consacraț și care au evoluat de-a lungul carierei la nivelul primelor două ligi din România.. Antrenor-jucător a fost numit fostul internațional Vali Bădoi, iar apoi au fost aduși și alți jucători cu nume: Bogdan Pătrașcu, Nicolae Zuluf, Dan Balauru, Gigel Bucur, Andrei Dumitrescu, Vali Negru, Aurel Tutunaru sau internaționalul armean Arman Karamyan.

Cu aceste nume în echipă, Voința 2 Crevedia a dominat până acum seria a II-a a Ligii a IV-a ilfovene. După 16 etape, Voința 2 Crevedia conduce cu un total de 45 de puncte și un golaveraj excelent, 100-12. În ultima rundă, Voința 2g Crevedia și-a luat revanșa în derby-ul ex-ilfovean, împotriva celor de la Speranța Săbăreni, localitate care, administrativ, aparține de județul Giurgiu. Vedetele Crevediei s-au impus cu scorul de 10-1, administrând astfel o usturătoare corecție singurei grupări care, în turul de campionat, câștigase în fața lui Bădoi și compania, cu scorul de 3-2.

Voința 2 Crevedia și-a propus ca în următoarele două sezoane echipa să ajungă în liga secundă. Mai întâi trebuie câștigată seria, apoi AJF Ilfov va organiza o finală a campionatului județean, în dublă manșă, între învingătoarele din cele două grupe. După aceea va urma un alt baraj tur-retur, pentru promovarea în Liga a III-a.

”Noi luăm totul pas cu pas. Suntem un grup de prieteni cărora le place fotbalul și jucăm de plăcere. Știm că trebuie o altă abordare la Liga a III-a, dar avem un plan bine întocmit, cu obiective pe termen scurt, mediu și lung, așa că dacă depășim barajele, cu siguranță Voința Crevedia va avea altă față în al treilea eșalon fotbalistic al țării”, a declarat fostul jucător de la SC Bacău, Rapid și Steaua, Vali Bădoi.