Fără contracandidat, preşedintele Sorin Boca a fost reales în unanimitate cu 59 de voturi şi va conduce destinele AJF Iaşi în următorii patru ani. Vicepreşedinţi au fost aleşi Vlad Ciobanu (preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri) şi Valerică Lungu, în timp ce Dan Cănănău a primit girul celor prezenţi de a conduce Comisia pentru Copii şi Juniori din cadrul AJF.

În cadrul Adunării Generale a fost stabilită şi componenţa Biroului Executiv al AJF Iaşi. Pe lângă preşedintele Sorin Boca şi vicepreşedinţii Vlad Ciobanu şi Valerică Lungu, din organismul de conducere al AJF Iaşi vor mai face parte în următorii patru ani Dan Cănănău (şeful Comisiei pentru Copii şi Juniori), vicepreşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri Adrian Vornicu, precum şi reprezentanţii ligilor a IV-a şi a V-a, Gheorghe Pricopie, respectiv Constantin Hîra.

Preşedintele reales Sorin Boca a explicat care sunt priorităţile sale în noul mandat în fruntea AJF Iaşi. „Mă bucur că membrii afiliaţi au avut încredere în mine, asta înseamnă că munca depusă până acum la conducerea Asociaţiei Judeţene a fost apreciată. Voi încerca să continui proiectele şi acţiunile începute în mandatul trecut, vom sprijini în continuare activitatea Comisiei Judeţene de Arbitri. Iaşiul a avut în ultimii ani campionate corecte în ligile a IV-a şi a V-a, disputate pe teren, fără influenţe şi fără incidente, ceea ce ne dorim în continuare. De asemenea, ne dorim promovarea tinerilor în ligile judeţene, întinerirea echipelor”, a declarat Sorin Boca, preşedintele AJF Iaşi.