În week-end a avut loc la Bacău o nouă ediţie a "Cupei Play”, competiţie rezervată grupelor de copii născuţi în anul 2006. La startul turneului organizat de Asociaţia Sportivă "Play” Bacău s-au aliniat echipe din mai multe judeţe ale Moldovei, câştigătoarele grupelor calificându-se în semifinale.

Turneul a fost câştigat de echipa locală FC Bacău, care a dispus în finală de LPS Vaslui cu scorul de 2-1. În finala mică s-au întâlnit două echipe ieşene, Didi Junior (antrenor Didi Florean) având câştig de cauză cu scorul de 4-1 în faţa lui CSMS (antrenor Mihai Drăgoi). MVP-ul meciului pentru medaliile de bronz a fost Denis Boz de la Didi Junior Iaşi, autor a trei goluri. La finalul turneului, acesta a fost răsplătit cu premiul pentru "cel mai tehnic jucător” şi a primit în dar mingea cu care s-a jucat.

În faza grupelor, Didi Junior Iaşi a obţinut victorii pe linie, 2-1 cu Atletic Bârlad, 6-1 cu Viva Activ Buhuşi şi 3-0 cu Aerostar Bacău, iar în semifinale ieşenii au cedat cu 1-4 în faţa echipei locale FC Bacău. În cealaltă semifinală, LPS Vaslui a învins pe CSMS Iaşi cu 2-1.

Antrenorul medaliatei cu bronz, Didi Florean, a apreciat nivelul competiţiei şi eforturile depuse de către organizatori. "A fost un turneu reuşit, cu meciuri foarte bune, de un nivel ridicat. Organizarea a fost excelentă şi vreau să le mulţumesc organizatorilor pentru eforturile depuse pentru ca micuţii jucători să se simtă cât mai bine. Copiii se bucură când se întâlnesc la astfel de competiţii, au plăcerea de a juca fotbal şi asta contează cel mai mult”, a declarat Didi Florean.

Premii individuale acordate de către organizatori:
Cel mai tehnic jucător: Denis Boz (Didi Junior Iaşi);
Golgeterul turneului: Emi Aramescu – 7 goluri (LPS Vaslui);
Cel mai bun jucător: Nicholas Horvat (FC Bacău);
Cel mai bun portar: Alexandru Hrincu (LPS Vaslui);
Cel mai bun antrenor: Şerban Neamţu (FC Bacău);
Premiul fair-play: Echipa CSMS Iaşi (antrenor Mihai Drăgoi).

Clasament final:
1. FC Bacău
2. LPS Vaslui
3. Didi Junior Iaşi
4. CSMS Iaşi