La Târgu Ocna a avut loc, sâmbătă, ediţia a II-a a Cupei Penitenciarelor la fotbal, un inedit turneu la care participă angajaţi au penitenciarelor. La startul competiţiei s-au aliniat şase formaţii din Iaşi, Bacău, Brăila, Miercurea Ciuc, Târgu Ocna şi Focşani. Partidele s-au jucat pe durata a două reprize a câte 15 minute, în formula de echipă 1 + 7.

Turneul a fost câştigat de cadrele de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă (PMS) Iaşi, care au câştigat şi ediţie de anul trecut. Ieşenii au dispus în finală de colegii din Brăila, scor 3-2 după loviturile de departajare, 0-0 la finalul timpului regulamentar. Penalty-urile ieşenilor au fost transformate de Tiron, Bârsan şi Mogâldea, cei care au ratat fiind Huţanu şi Such.

Până în finală, echipa PMS Iaşi a înregistrat două rezultate de egalitate în grupe, 0-0 cu Bacău şi 1-1 cu Brăila (gol Emanuel Toth), ocupând locul 2, iar în semifinale ieşenii au trecut de Miercurea Ciuc cu 1-0, gol marcat de Tiron.

Lotul folosit de echipa Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi la turneul de la Târgu Ocna: Sandu Sârbu, Andrei Ghiga, Ştefan Tudorache, Paul Mogâldea, Marcel Huhurez, Constantin Huţanu, Sebastian Such, Emanuel Toth, Constantin Tiron, Ciprian Crăescu, Radu Bârsan, Tudor Trişcă. Antrenor-jucător: Constantin Tiron.

În clasamentul final, Focşaniul a ocupat locul 3, iar echipa din Miercurea Ciuc a ocupat locul 4.