Grupa de copii născuţi în anul 2009 a clubului Pumas Iaşi s-a clasat pe locul 3 la Cupa “Prosport” Focşani. În faza grupelor, Pumas a învins LPS Focşani cu 4-2 şi a pierdut cu 2-4 în faţa Oţelului Galaţi, iar în semifinale a cedat cu 1-4 în faţa formaţiei Kinder Bucureşti. În finala mică, echipa ieşeană a învins Luceafărul Brăila cu scorul de 3-2 şi a intrat în posesia medaliilor de bronz. Locul I la categoria 2009 a fost cucerit de Oţelul Galaţi, care a învins în finală cu scorul de 5-2 formaţia Real Junior Vaslui.

Antrenorul Ciprian Brighiu a deplasat la Focşani următorul lot de jucători: Ştefan Afloroaiei, Arthur Bumbu, Rareş Săvescu, Radu Păvăleanu, Ianis Talaşcă, David Grandori, Paul Hrimiuc, Theo Tenica, Victor Cardasim, Denis Stănilă, Andrei Tănase. Victor Cardasim a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului la această categorie.

Denis Mihai, golgeter şi cel mai bun jucător al turneului la categoria 2008

Pumas Iaşi a participat la Cupa “Prosport” şi cu grupele 2007 şi 2008, cu ambele oprindu-se în faza sferturilor de finală. La grupa 2008, ieşeanul Denis Mihai a ieşit golgeter cu 15 goluri marcate până în sferturi şi a fost desemnat cel mai bun jucător al competiţiei. Pe lângă diplome şi cupe, Mihai a plecat acasă şi cu un preţios “trofeu”, un autograf de la fostul internaţional Adrian Mutu primit pe tricoul de joc.

“A fost un turneu reuşit, foarte bine organizat şi mă bucur că am reuşit să urcăm pe podium. Pentru prima lor participare la un turneu, prezenţa pe podium este un rezultat foarte bun. Şi cu grupele 2007 şi 2008 am avut rezultate bune, am câştigat grupele, dar ne-am oprit în sferturi. Vreau să remarc şi evoluţia lui Denis Mihai, care la grupa 2008 a ieşit golgeter cu 15 goluri marcate şi a fost desemnat cel mai bun jucător. Este un copil foarte bun şi a fost apreciat de către toţi cei prezenţi”, a declarat Ciprian Brighiu, antrenorul copiilor de la clubul Pumas Iaşi.