Grupa de copii 2009 a Academiei Didi Iași a participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la ”Enjoy Sports Winter Cup”, un puternic turneu pentru copii și juniori desfășurat la Brașov. Juniorii Under 15 de la Didi Iași s-au clasat pe locul 2, după ce au pierdut finala cu CFR Cluj.

Academia Didi Iași a pierdut finala cu CFR Cluj la turneul ”Enjoy Sports Winter Cup” de la Brașov

În grupe, elevii antrenorului Lucian Botnari au debutat cu o victorie categorică, 7-2 cu Clubul Sportiv Real Bradu, după care au remizat cu Steagu Roșu Brașov, 1-1. În sferturi, ieșenii au învins CSS Giurgiu cu 8-0, iar în semifinale au trecut cu 7-2 de CS Colțea 1920 Brașov.

În finală, Academia Didi a cedat cu 1-6 în fața echipei CFR 1907 Cluj, după ce a condus cu 1-0 și a obținut în cele din urmă medalia de argint, podiumul fiind completat de formația Colțea Brașov.

Lotul echipei Didi Iași a fost format din următorii jucători: David Andrușca, Luca Lambru, David Alexa, Raul Buinciuc, George Butnaru, Radu Pruteanu, Robert Corduneanu, Iulius Maftei, Denis Ababei, Darius Ghilase, Luca Rotaru, Valentin Mărgărit, Ricardo Dărăbăneanu, Alexandru Jemnoschi și Rareș Voina.

Articol de Narcis POHOAȚĂ (IAȘI)