Copiii de la clubul ieşean “Didi Junior” continuă seria rezultatelor bune la competiţiile interne. Recent, categoria 2009 a participat, la Bacău, la turneul “Atletico Indoor Cup”, unde s-a clasat pe locul 2. În finala competiţiei, elevii lui Didi Florean au fost învinşi de echipa Sportul Oneşti cu scorul de 5-1. În faza grupelor, Didi Junior a obţinut trei victorii, 3-2 cu Locomotiv 1950 Bucureşti, 4-0 cu Aerostar Bacău şi 8-1 cu CSM Focşani, iar în semifinale ieşenii au trecut la penalty-uri de echipa locală FCM Bacău, scor 5-4. Pe locul 3 s-a clasat FC Bacău.

Antrenorul Didi Florean a deplasat la Bacău un lot format din următorii jucători: Antonio Boca, Junior Alucăi, Toma Dumitriu, Ianis Pipirig, Yanis Turcu, Matei Vieriu, Andrei Pancu.

Matei Vieriu, golgeterul categoriei

Ieşeanul Matei Vieriu (Didi Junior) a fost desemnat golgeterul categoriei, cu 8 goluri, Cindău Sergiu (Sportul Oneşti) a fost ales cel mai bun portar, iar Luca Contea (Sportul Oneşti) a primit premiul pentru cel mai tehnic jucător.

La categoria 2008, podiumul a fost ocupat, în ordine, de echipele FC Bacău, Sportul Oneşti şi CSS Tg. Neamţ.

Premieră pentru clubul ieşean

Clubul Didi Junior Iaşi a înregistrat o premieră la sfârşitul săptămânii trecute, când a participat cu 5 categorii de vârstă la diferite turnee din trei oraşe. Categoria 2005 s-a clasat pe locul 5 la “Braşov Indoor Cup”, grupa 2002 s-a clasat pe aceeaşi poziţie la “Enjoy Winter Cup Braşov”, grupa 2007 a încheiat pe locul 8 la Cupa Prosport Focşani, iar copiii de la grupa 2008 s-au clasat pe locul 7 la “Atletico Indoor Cup Bacău”.