Pentru a doua oară în acest sezon, pe stadionul Comunal din Ghidigeni, județul Galați, s-a desfășurat un turneu de Juniori U11, copii născuți 2012 și mai mici.

La această competiției au luat startul 9 echipe: CS Muncitorul Ghidigeni, LPS Galați, Rot Tecuci, CS Sporting Liești, ACS Campionii Galați, ACS Fortuna Galați, ACS Școala de Fotbal Oțelul Galați, ACS Luceafărul Galați și CS Gloria Ivești.

“Condițiile de organizare au fost ireproșabile ca întotdeauna, echipele primind din partea Primăriei Ghidigeni sandvich-uri și apă pentru toți copiii. Mulțumim conducerii Primăriei și tuturor din staff-ul CS Muncitorul Ghidigeni pentru implicare și modul exemplar în care i-au primit pe participanți”, a precizat Liviu Ciubotariu, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați.

Și finalul săptămânii trecute a fost unul plin cu activități pentru micuții fotbaliști gălățeni. Printre acestea s-a numărat și acțiunea de selecție de la grupele de vârstă 2010 și 2011, la care au participat un număr de aproximativ de 90 de jucători, dintre care se va alcătui lotului Selecționatei Județului Galați U13 și U12.

Articol de Daniel Lazăr