Liviu Ciubotariu a câștigat al treilea mandat de președinte al Asociației Județene de Fotbal Galați, în urma votului primit în cadrul Adunării Generale Ordinare de Alegeri a acestui for, Federația Română de Fotbal fiind reprezentată la eveniment de către Mihai Stoichiță – Directorul Departamentului Tehnic.

Cu acest prilej a fost aleasă conducerea AJF Galați pentru următorii patru ani, din Comitetul Executiv făcând parte doi vicepreședinți – Dorin Butunoiu și Dorinel Matei (Sporting Liești, Liga 3), Victor Neagu (Lascăr Schela) – reprezentant al cluburilor de Liga 4, Gheorghe Ghionea (Prutul Vlădești) – reprezentant al cluburilor de Liga 5, Ovidiu Lupu (ACS Junior Galați) – reprezentant al echipelor de copii și juniori și Liviu Seceanu – președinte al Comisiei Județene de Arbitri.

“Ne dorim să dezvoltăm fotbalul la nivel de copii și juniori, mai ales că aceștia au avut un vid de doi ani în competiții, din cauza pandemiei. Am depășit un mandat greu, cu acea situație sanitară extrem de complicată, în care activitatea la nivelul competițiilor de seniori a fost întreruptă pentru un an și două luni. Chiar dacă nu suntem un județ mare din punct de vedere al numărului de localități, vrem să atragem cât mai mulți tineri către fotbal. Ne bucurăm că avem multe cluburi private la nivel de copii și juniori și sperăm ca și în municipiul Tecuci, odată cu inaugurarea noului stadion, care va avea și instalație de nocturnă, fiind realizat și cu sprijinul Federației Române de Fotbal, să apară și aici o echipă care să poată reprezenta cu cinste județul nostru”, a spus președintele ales al AJF Galați, Liviu Ciubotariu.

Articol de Daniel Lazăr