Internazionale Traian Vaslui este de neoprit în grupa zonală a Campionatului Național de futsal, Under 19. Vasluienii au trecut din nou de Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, după un meci cu două reprize opuse. În prima parte, jucătorii coordonați de Remus Mustățea au avut un start perfect, conducând cu scorul de 2-0, grație golurilor marcate de Vlăduț Dudău și Codrin Epure. Adversarii au întors rezultatul și au intrat la pauză cu un avans de un gol, scor 3-2.

În partea a doua, liderul la zi a declanșat jihad-ul, marcând cinci goluri consecutive, prin Vlăduț Dudău, Robert Chirilă (de două ori), Ovidiu Olaru și Alex Bădiț, impunându-se, în final, cu scorul de 7-3.
Cu acest rezultat, Internazionale Traian Vaslui bifează a opta victorie din opt meciuri, cu un golaveraj de invidiat, 52-22, fiind singura echipă din campionat, care are maximum de puncte.

Internazionale Traian a folosit în acest meci următorul lot: Iulian-Ștefan Chișcă, George Andone, Alexandru Bădiț, Alex Țârțârău, Andrei Chipcea, Robert Chirilă, Robert Roman, Vlăduț Dudău, Gabriel Cosovăț, Codrin Epure, Mitu Popa, Sebastian Grigoraș, Vlad Mocanu, Ovidiu Olaru, Ștefan Mihăilă. Staff: Remus-Adrian Mustățea, Sebastian Florin Bădiț, Andreea Soos, Marius Ovidiu Afrăsânei, Simion Tiberiu Chirica, dr. Luminița Ghiur și Bogdan Gheorghiță.