După festivitatea de inaugurare, noul teren a găzduit derby-ul seriei V din Liga 3, între liderul Universitatea Cluj și ocupanta locului 2, Comuna Recea. Începând cu acest meci, Comuna Recea își va disputa toate partidele de acasă pe nouă stadion. La evenimentul de inaugurare au participat primarul comunei, prefectul județului Maramureș și alți reprezentanți ai autorităților locale.

Tot miercuri, președintele FRF a fost prezent și la Satu Mare, unde a avut o întâlnire cu primarul localității și cu președintele Consiliului Județean. Principalul obiectiv a fost crearea unui parteneriat privind realizarea unei baze sportive moderne și a unui centru de pregătire pentru copiii talentați din mediul rural.

Primarul Gabor Kereskenyi și președintele Răzvan Burleanu au stabilit încheierea unui parteneriat privind realizarea unei baze sportive, care să cuprindă și un teren de fotbal sintetic, de dimensiuni oficiale, finanțat de FRF.

Am înființat un fond de investiții de 2 milioane de euro la nivel FRF pentru dezvoltarea infrastructurii fotbalistice în România, astfel că avem resursele financiare necesare pentru realizarea investiției de la Satu Mare, imediat ce Primăria stabilește locația”, a declarat la finalul întâlnirii președintele FRF.

Răzvan Burleanu a propus și realizarea la Satu Mare a unui Centru de pregătire fotbalistică pentru copii din mediul rural, finanțat de FRF, care va funcționa pe lângă LPS Satu Mare, municipalitatea finanțând cazarea la internate școlare a micilor fotbaliști.”Vizita la Satu Mare a președintelui FRF Răzvan Burleanu ne dă garanția că noul proiect privind renașterea fotbalului sătmărean este viabil”, a declarat primarul Gabor Kereskenyi.