Urban Titu și-a impus supremația în fotbalul dâmbovițean, la finalul unui sezon excepțional. După ce a câștigat titlul județean, echipa antrenată de Marian Vătavu a mai cucerit un trofeu, Cupa României (faza județeană), reușind eventul.

Finala s-a jucat într-o atmosferă superbă, pe Stadionul Municipal „Eugen Popescu” din Târgoviște, cu 2.500 de oameni în tribună. Urban Titu a depășit Recolta Gura Șuții cu 3-0, golurile victoriei fiind reușite de Marius Vlad, Crinel Stoica și Nicolae Moțoi. Finalul a adus o explozie de bucurie pentru jucătorii de la Titu, care au sărbătorit alături de suporteri. Trofeul a fost înmânat de legandarul antrenor Dumitru Dumitriu.

„Astfel de evenimente nu fac decât bine fotbalului dâmbovițean”

Ciprian Prisăcaru, președintele AJF Dâmbovița, s-a declarat încântat de faptul că a reușit să organizeze un asemenea eveniment pe stadionul „Eugen Popescu”. „Am încercat să ridicăm nivelul organizării, undeva la Liga a 2-a. Este jocul din fotbalul dâmbovițean cu cel mai mare număr de spectatori din ultimii ani. Astfel de evenimente nu fac decât bine fotbalului județean. Competiția este destinată amatorilor, dar am încercat să o ducem la un nivel bun, iar acesta va crește cu siguranță în sezonul următor. Stadionul Eugen Popescu este cel mai important loc din fotbalul județean și am vrut să ne bucurăm de acest lucru. Succesul este al tuturor, al fotbalului dâmbovițean”.

Articol de Daniel Lazăr