În actualul sezon competițional, la nivelul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, se înregistrează un număr record de echipe active (193), mai mult de jumătate dintre acestea fiind de juniori (U19, U15, U13, U11, U10 și U9).

Aceasta înseamnă o activitate intensă la toate nivelurile, cu aproape 100 de jocuri programate într-o singură etapă. În acest sezon, în deschiderea partidelor de seniori de la Liga 4 și Liga 5 se joacă meciurile juniorilor U19.

„Nu cred că la nivelul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița au mai fost înscrise atât de multe echipe în competiții. Am devenit o asociație importantă, suntem în top și la nivel național. Volumul de muncă este unul destul de mare, dar nu ne plângem, pentru că ne facem treaba cu seriozitate și pasiune”, precizează Ciprian Prisăcaru, președintele AJF Dâmbovița.

În cadrul competițiilor organizate de către AJF Dâmbovița activează 3.500 de jucători, asociația prezentând statistici (marcatori, număr de goluri, număr de jocuri, recorduri etc.) pentru fiecare ligă și serie în parte. Cu ajutorul Federației Române de Fotbal, prin accesarea de proiecte, AJF Dâmbovița a premiat toate cluburile afiliate cu materiale sportive, o investiție care a depășit suma de 90.000 de lei.

Articol de Daniel Lazăr