Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița a organizat o nouă competiție la nivel juvenil, Interliga, unficând patru campionate într-unul singur – U7, U8, U9, U10, acesta fiind un proiect inaugurat de Federația Română de Fotbal prin programul „Împreună Suntem Fotbal”.

„Interliga se bucură de un real succes în județul Dâmbovița și crește ca interes și audiență de la o etapă la alta, cucerindu-i pe cei mici încă de la primele turnee, desfășurate la Găești, Fieni și Târgoviște. Este o bucurie comună, la care și-au adus contribuția zeci de antrenori specializați”, a spus președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, Ciprian Prisăcaru.

La acest festival fotbalistic juvenil s-au înscris peste 600 de copii dâmbovițeni, cuprinși de pasiune, ambiție, bucurie, dornici de mișcare și de integrare într-o competiție pilot. La prima ediție a Interligii Dâmbovița au participat cluburile Kinder Târgoviște, Luceafărul Târgoviște, Phoenix Târgoviște, Golden Dribling/FC Pucioasa/Flacăra Moreni, CSM Fieni, Progresul Găești, Unirea Bucșani, Viitorul Petrești și Olimpia Picior de Munte.

Articol de Daniel Lazăr