Clubul CSMS Iaşi a obţinut două rezultate bune la ediţia din acest an a turneului internaţional de fotbal pentru copii "Fragaria Cup", competiţie desfăşurată în localitatea slovacă Presov. Echipa ieşeană s-a clasat pe primul loc la categoria 2007, reeditând performanţa de anul trecut, iar la categoria 2008 a încheiat pe locul 3, ambele grupe fiind pregătite de antrenorul Mihai Drăgoi. 

Victorii pe linie la categoria 2007

La categoria 2007 au participat 34 de echipe, iar CSMS Iaşi şi-a păstrat titlul cucerit la ediţia anterioară după un parcurs de excepţie, 11 victorii în tot atâtea partide. Elevii lui Mihai Drăgoi au câştigat toate meciurile din faza grupelor, 8 la număr, a urmat o nouă victorie în sferturi, iar în semifinale au dispus de echipa ucraineană Ceaika Kiev cu scorul de 2-0. În marea finală, ieşenii au învins o altă formaţie din Ucraina, Karpaty Lvov, cu scorul de 4-1, dar nu fără emoţii. Meciul a fost echilibrat, echipa din Copou desprinzându-se pe tabelă în ultimele două minute, când a marcat de două ori. 
Lotul campioanei a fost alcătuit din următorii jucători: Darius Cnacoschi, Filip Stoica, Mihai Costea, Albert Ciubotaru, Ianis Urbanovici, Ianis Vasilachi, Didi Constantiniu, Denis Petrache, Alex Iacomi, Spiros Pintilie şi Alexandru Pricope. Darius Cnacoschi a fost desemnat cel mai bun portar, iar căpitanul Ianis Urbanovici a ieşit golgeter la această categorie. 

Bronz la "2008"

La primul an de participare, echipa „2008” a clubului CSMS Iaşi a reuşit o clasare meritorie pe podium la turneul din Slovacia. La această categorie la care au participat 27 de echipe, elevii lui Mihai Drăgoi au câştigat grupa cu 7 victorii şi o remiză, în optimi au învins echipa letonă SK Super Nova cu 3-0, iar în sferturi au trecut de polonezii de la UKS Neo-System Gol Brodnica cu 4-3 după loviturile de departajare. CSMS Iaşi a pierdut meciul din semifinale cu 1-3 în faţa echipei române Juniorul Braşov, dar în finala mică s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa formaţiei maghiare Sjfssor Uzghorod.
Lotul categoriei 2008 a fost format din următorii jucători: Formagiu Darius, Formagiu Flavius, Gheorghiu Ştefan, Bjenariu Denis, Zapratan Răzvan, Rîmbu Tudor, Ilie Vlad, Geamăn Robert, Ciapa Matei, Băbuţă Radu. Ilie Vlad a fost desemnat golgeterul turneului la această categorie de vârstă.

Mihai Drăgoi: "Sunt mândru de copiii mei!"

Mihai Drăgoi, antrenorul cu care micuţii fotbalişti de la CSMS Iaşi au realizat aceste performanţe, a avut numai cuvinte de laudă pentru elevii săi şi a declarat că speră să reediteze aceste succese şi la ediţia de anul viitor. 
"Sunt foarte mulţumit de rezultate şi le mulţumesc copiilor pentru modul cum au jucat, au dat totul în teren la fiecare meci. Competiţia a fost mai grea decât anul trecut. S-a jucat pe teren mare, cu porţi mai mari, nivelul a fost extrem de ridicat, cu echipe foarte puternice din Europa. Îmi felicit băieţii, au mers ceas. La categoria 2007 am câştigat toate partidele, ceea ce nu este deloc uşor. Este o echipă închegată, lucrez de trei ani cu ei şi rezultatele se văd. Sunt mândru de ei şi vom merge anul viitor să cucerim al treilea trofeu. Din păcate, nu au putut efectua deplasarea toţi fotbaliştii, întrucât cheltuielile au fost suportate de părinţi”, a declarat antrenorul Mihai Drăgoi.