CSM Vaslui este noua campioană județeană, terminând competiția pe prima poziție, fără înfrângere, cu 17 puncte din 21 posibile.

Vasluienii s-au impus cu scorul de 12-1 în ultimul meci al Ligii 4, cu FC Vulturești, în timp ce principala contracandidată, Rapid Brodoc, s-a împiedicat de FC 2007 Gârceni, obținând o remiză, scor 2-2, încheind sezonul pe locul secund, fără înfrângere, cu 15 puncte.

Echipa antrenată de Ionuț Chiochiu a marcat cele mai multe goluri, 27, primind, în schimb, doar 5. Sebastian Țîrțîrău a înscris 12 din cele 27 de goluri, fotbalist care a evoluat și în liga secundă, la Bucovina Pojorâta.

De altfel, la CSM Vaslui mai evoluează și alți jucători cu trecut la profesioniști. Amintim de căpitanul Gabriel Crăciun, care are meciuri bifate în prima ligă, la Gaz Metan Mediaș și FC Argeș Pitești, Alin Abuzătoaie, care a trecut pe la Steaua și a mai evoluat la Jiul Petroșani, Farul Constanța, Juventus București, Petrotub Roman, CSM Moinești, CS Mioveni și Știința Miroslava.

Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Vaslui a oferit mai multe premii individuale: cel mai bun jucător-Valerică Joc (CSM Vaslui), cel mai bun portar-Iulian Ștefan Chișcă (FC 2007 Gârceni), cel mai bun antrenor-Florin Roiu (Rapid Brodoc).

În acest sezon, podiumul a fost încheiat de FC 2007 Gârceni, cu 10 puncte.

Articol de Cristian LAPA