Într-un week-end fără joc în prima ligă de futsal, antrenorul lui CSM Poli Iaşi, Gabriel Dobre, a dat curs invitaţiei la Cupa Chişinăului. Formaţia ieşeană s-a clasat pe locul 2, fiind învinsă în finală de echipa FCA D&D “Classic” Chişinău cu scorul de 10-3 (7-1). Golurile echipei ieşene au fost marcate de Andrei Despan şi Vali Pricop (2).

În semifinale, ieşenii au trecut de FC Rîmbcom Căuşeni cu scorul de 8-3 (goluri Dobre, Şchiopu 3, Despan 2 şi Ruxandari 2, respectiv Băluţă, Bogacik şi Iordachi), iar FCA D&D “Classic” Chişinău a dispus de FC Olimpia Bălţi cu 7-4.
Antrenorul Iaşiului, Gabriel Dobre, a deplasat la Chişinău un lot format din următorii jucători: Ioan Grigoraş, Liviu Ruxandari, Narcis Cataramă, Mario Şchiopu, Radu Pisică, Gabriel Dobre, Andrei Despan, Victor Mandea, Valentin Pricop, Robert Mircia.

Competiţia desfăşurată în week-end-ul trecut, la Chişinău, a fost organizată în memoria fostului fotbalist moldovean Valeriu Colbasiuc.
Ieşenii vor disputa următorul meci în Liga I de futsal pe data de 12 martie, în deplasare, cu Autobergamo Deva, în etapa a 21-a.