Județul Constanța și-a stabilit reprezentanta în faza regională a Cupei Satelor, competiție organizată de Federația Română de Fotbal și Asociațiile Județene de Fotbal împreună cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Peste 10.000 de copii cu vârsta sub 13 ani s-au aflat la startul Cupei Satelor, noua competiție FRF. În urma partidelor disputate, fiecare județ își trimite câte o reprezentantă în faza regională. Duminică, 17 martie, a fost organizat turneul final în județul Constanța, ce a avut loc în comuna Mihai Viteazu.

30 de echipe din județ s-au înscris în competiție, însă doar patru au ajuns în faza finală. În urma semifinalelor „Cobadin” – „Mircea Vodă” 4-3 și 4-2, respectiv „Cumpăna” – „Mihai Viteazu” 6-0 și 1-2, echipele comunelor Cumpăna și Cobadin și-au disputat locul din faza regională. S-au impus copiii din Cumpăna, scor 4-1, la capătul unui joc spectaculos.

Peste 500 de persoane au asistat la finalele din județ. Toți participanții au primit cupe, diplome, medalii, mingi, materiale sportive din partea AJF Constanța.

Câștigătoarea Cupei Satelor, adică întreg lotul, alături de profesorul antrenor, va însoți echipa națională a României în deplasarea din Norvegia contând pentru partida din preliminariile Euro 2020 (7 iunie 2019), vor participa la toate acțiunile lotului din acea săptămână și vor trăi alături de tricolori o experiență de neuitat!