Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Cluj a pus capăt sezonului 2016-2017 cu finala Cupei României, faza judeţeană, câştigată de ACSF Alb-Negru al Studenţilor Clujeni. Jucătorii pregătiţi de Marius Popescu au învins-o cu 7-0 pe Gloria Cătina, marcatorii fiind Goga (3), Ionescu (2) şi Lemac (2), alb-negrii neavând nicio problemă în a câştiga şi acest trofeu.

Înainte de meciul propriu-zis, AJF Cluj a organizat festivitatea de premiere a performanţelor de la juniori şi seniori în acest sezon, „studenţii” primind medaliile şi trofeul destinate câştigătoarei Ligii a IV-a. Giurgiu, Goga şi ceilalţi jucători clujeni s-au impus în campionat la o distanţă de 21 de puncte de principala urmăritoare, Olimpia Gherla, la finalul jocului cu Cătina aceştia primind alte 30 de medalii şi trofeul Cupei României, faza judeţeană. Astfel, în faţa a aproximativ 1.000 de spectatori care au venit la baza „Dan Anca”, alb-negrii au ridicat două trofee într-o singură zi, la finalul unui campionat în care au câşigat aproape toate meciurile, bifând doar un rezultat de egalitate.

„Sperăm să ajungem în scurt timp să îndeplinim şi această performanţă, să câştigăm Cupa României, acolo unde trebuie să fim, în finala mare. E o bucurie imensă să sărbătorim toate victoriile împreună cu fanii noştri care sunt cei mai minunaţi din ţară şi întotdeauna ne simţim foarte bine şi ne motivează pe teren. Mai avem această sincopă, barajul, pe care trebuie să îl câştigăm neapărat şi să ne facem calificarea mai lejeră din tur”, a declarat Marius Ionescu, autorul unei duble în finala contra Cătinei fiind completat de Dorin Goga, care a realizat un hattrick în acest meci. „Eu am spus că acestea sunt etapele pentru câştigarea trofeului şi trebuie să trecem prin ele. Pentru mine e un lucru normal. Mai avem de făcut un pas şi încet-încet să ajungem acolo unde trebuie să fim. E minunat la asemenea meciuri să fie fanii lângă noi, să ne bucurăm împreună. Să cânte tot meciul este exact ce trebuie să fie la un meci de fotbal şi ne place”, a spus atacantul clujenilor.

Pentru ACSF Alb-Negru al Studenţilor Clujeni mai urmează dubla pentru barajul de promovare în Liga a III-a, ardelenii urmând să joace împotriva celor de la Lăpuşul Târgu Lăpuş, primul joc fiind programat sâmbătă, pe Cluj Arena.