Cu o singură excepție, meciul Metalul Bocșa – CS Moldova Nouă, amânat pentru 27 septembrie, toate celelalte meciuri ale etapei a treia din Liga a IV-a Caraș-Severin la fotbal sunt programate sâmbătă, 16 septembrie.

După ce a învins în primele două etape pe Viitorul Caransebeș (scor 3-0) și pe Steaua Dunării Pojejena (scor 7-0), liderul FC Voința Lupac se va deplasa la Zăvoi, pentru meciul cu echipa locală, Agmonia.

Noi tratăm fiecare meci cu seriozitate, indiferent de adversar. E un campionat lung, nu ne considerăm de pe acum câștigători, chiar dacă am învins în prima etapă principala rivală, Viitorul Caransebeș”, a spus Boșco Vișatovici, antrenorul echipei FC Voința Lupac.

Atrage atenția, datorită locurilor ocupate în clasament și a ambițiilor zonale, întâlnirea dintre CSO Anina și CS Oravița. Aninenii sunt pe podium, cu punctaj maxim, la egalitate cu liderul, și au șansa de a rămâne în top și după etapa de sâmbătă.

Mă aștept la un meci dificil. Întotdeauna, meciurile dintre Anina și Oravița au fost disputate, indiferent de pozițiile în clasament ale celor două echipe. Îmi aduc aminte că în urmă cu câțiva ani noi ne băteam la promovare, am mers la Oravița și am pierdut cu 2-0. Pe urmă, a venit Oravița la noi, din postura de lider, după vreo 13 etape, și a pierdut cu 4-0. Nu contează pozițiile în clasament, că întotdeauna ambițiile sunt mari, în sensul bun al cuvântului. Sper să câștigăm și să trecem încă trei puncte în contul nostru. Transferurile pe care le-am făcut sunt OK, avem un lot valoros, e nevoie de timp să se omogenizeze echipa. Probabil că după etapa a opta, echipa se va exprima așa cum îmi doresc eu”, a spus Marian Meșinschi, antrenorul echipei CSO Anina.

Aflată pe treapta a treia a podiumului, Metalul Bocșa va juca abia pe 27 septembrie meciul cu CS Moldova Nouă.

Programul complet al etapei a treia:

Etapa a III-a, 16 septembrie:

CSO Anina – CS Oravita (ora 12:00)

A.S. Agmonia Zăvoi – F.C. Voința Lupac (ora 12:00)

A.S. Croaţia Clocotici – A.C.S. Rapid Buchin (ora 11:00)

ACS Viitorul 1913 Caransebeș – A.C.S. Nera Bozovici (ora 17:00)

Steaua Dunării Pojejena – A.S. Berzasca (ora 17:00)

Metalul Bocşa – C.S. Moldova Nouă (amânat, 27.09, ora 17:00)