Patru echipe de fotbal din mediul rural au participat zilele trecute la o competiție desfășurată în localitatea Comorâște, din județul Caraș-Severin. La Cupa Prieteniei, gazdele au avut două echipe, celelalte două formații fiind din Moravița și Forotic. Pentru a avea cât mai multe meciuri, organizatorii au decis ca acestea să se dispute în sistem turneu, fiecare cu fiecare.

Au rezultat șase meciuri atractive, încheiate cu următoarele rezultate: Comorâște – Comorâste II, scor 5-0, Comorâște – Forotic 3-1, Comorâște – Moravița 3-3, Comorâște II – Moravița 3-2, Comorâște II – Forotic 0-2, Moravița – Forotic 3-0. În urma acestor rezultate, echipa din Comorâște s-a clasat pe primul loc, urmată de Moravița, Forotic și Comorâște II.

Așa cum se obișnuiește la astfel de competiții, au fost acordate și câteva premii speciale. Astfel, cel mai bun portar a fost desemnat Constantin Abetegei (Forotic), cel mai bun jucător a fost ales Alex Botorea, de la echipa din Moravița, iar golgeterul turneului a devenit un reprezentant al gazdelor, Iancu Tîrbăț, autor a trei goluri la Cupa Prieteniei.

Echipa din Comorâște s-a prezentat la întrecere cu următorul lot de jucători: Narcis Miclea, Andrei Coca, Marius Stoian, Ionel Scarlat, Flavius Ungurean, Florin Botoș, Cristi Munea, Daniel Toma, Alexandru Sporea, Iancu Tîrbăț, Călin Moți, Eugen Firca.

Cupa Prieteniei a fost organizată de Primăria Forotic, în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin.