În week-end, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a aflat la Călărași, unde a vizitat complexul Municipal și stadionul "Ion Comșa", asistând și la un turneu județean dedicat fotbalului juvenil organizat de AJF Călărași și AFC Dunărea.

Răzvan Burleanu a fost însoțit de Ion Geolgău, managerul departamentului de scouting al FRF, Mihai Stoichiță, director tehnic FRF, și Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF. Reprezentanții Federației au urmărit meciurile de juniori care se aflau în desfășurare pe terenurile din incinta complexului sportiv Dunărea, iar la final președintele Federației le-a oferit copiilor mai multe mingi de fotbal și a făcut fotografii cu viitorii fotbaliști.

Înainte de a veni la stadion, Răzvan Burleanu a vizitat mai multe terenuri în municipiul Călărași alături de președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, vicepreședintele C.J. Marian Dinulescu, viceprimarul Municipiului Călărași, Viorel Ivanciu și șeful AJF Călărași, Dorinel Dincă. "Am fost să vedem mai multe terenuri unde am putea amplasa un stadion sintetic de dimensiuni normale. La fosta bază militară am putea face un complex frumos și o casă a fotbalului județean", a declarat Dorinel Dincă, președintele AJF Călărași.

Șeful Forului Fotbalistic Românesc s-a aflat la Călărași cu ocazia meciurilor din cadrul Grupei a 4-a a preliminariilor Campionatului European de Futsal 2018..