Echipa de juniori U17 a clubului Dunărea Călărași au câștigat titlul în Campionatul Național, Seria a 3-a! Formația pregătită de antrenorii Dan Andronache și Petrișor Toma au obținut o performanță notabilă pentru clubul de pe malul Borcei!

Juniorii au reușit să întreacă echipe provenite de la cluburi puternice din țară precum Voluntari, Constanța sau București, respectiv FCSB. Echipa de juniori a terminat sezonul pe primul loc cu două etape înainte de final în clasamentul Seriei a 3-a a Campionatului Național aflat sub egida Federației Române de Fotbal. Juniorii au obținut din 28 de etape, 21 de victorii, 3 rezultate de egalitate și 4 înfrângeri.

Suntem pasionați de copii și de fotbal și ne dedicăm lor pentru că sportul ar trebui să fie pentru toți. Numai prin ambiție și perseverență poți obține rezultate, iar acestea sunt calitățile pe care dorim să le creștem în copii clubului nostru. Îi felicit și le urez mult succes în turneul zonal!", a declarat Bogdan Leu, președintele AFC Dunărea.

Pentru juniorii Under 17 urmează acum turneul zonal acolo unde Dunărea Călărași se va duela cu alte trei formații calificate la această competiție din celelalte serii pentru un loc ce duce la etapa finală.