Viitorul sună bine la Călărași. Echipele de juniori (U17) și (U19), au obținut primele victorii din acest an.

În cadrul rundei a 21-a, echipa pregătită de antrenorii Dan Andronache și Petrișor Toma (U17) s-a impus la Călărași pe terenul „Tache Ionescu„ din incinta complexului sportiv Municipal, scor 4 – 0, în fața echipei ACS Pro Team București, sâmbătă, 11 martie. Golurile au fost marcate de Toader, Mihai D. și Bucur de două ori. Echipa de juniori a Dunării se află pe primul loc în cadrul campionatului U17 la fotbal în Seria a 3-a.

Cealaltă echipă de juniori (U19), antrenată de Cosmin Onofrei și Marius Păun s-a impus tot cu un scor categoric în fața celor de la ACS Pro Team București, rezultat final 4-1. Golurile echipei de juniori din cadrul clubului Dunărea au fost marcate de: T. Ionuț, S. Laurențiu, R. Mihăiță și Dincă jr.
Pepiniera clubului de pe malul Borcei este una foarte bogată. „Promotorul„ acestor echipe de juniori este Bogdan Leu, actualul președinte al clubului AFC Dunărea 2005 Călărași. Acesta a reușit să reînvie activitatea dedicată fotbalului juvenil la Călărași. Printre juniorii descoperiți și crescuți de Leu se numără Gabriel Toma, selecționat la Lotul Național U16.