Acum a venit și ora organizării primului turneu, care e programat pentru sâmbătă, 11 august, de la ora 9.00, la Baza Sportivă Pro Luceafărul. Competiția se adresează echipelor U15 și are ca scop principal, după cum au afirmat organizatorii, promovarea fotbalului.

Echipele participante sunt: Academic Craiova, Activ Slobozia, ACS Girls Team Teleorman, Universitatea Alexandria și ACS Dream Team București.

Clubul ACS Dream Team dorește să organizeze acest turneu pentru a atrage cât mai multe fete care să se bucure de fotbal. Scopul nostru este de a dezvolta fotbalul feminin și de a le oferi șansa să joace într-un mediu organizat. La acest turneu am invitat mai multe echipe și le mulțumim celor care au acceptat. Nu punem accent pe trofee, medalii pentru că acest lucru nu credem că este important la vârsta aceasta, dorim ca toate echipele participante să fie premiate la fel. Promovăm fotbalul de bază pentru că noi considerăm că de aici pleacă totul. Acum dorim să investim la acest nivel după care să ajungem să vorbim despre performanță”, a declarat Irina Giurgiu, antrenoarea echipei Dream Team.