Precizia Săcele a câștigat faza județeană a Cupei României, la Brașov, după ce a învins în finala competiției pe Ciucaș Tărlungeni, scor 4-2 (1-1).

Prima repriză a fost una destul de echilibrată, Ivan deschizând scorul pentru săceleni, iar Fosner egalând până la pauză.

La reluare, Precizia a reușit desprinderea la trei goluri diferență, Tudorie, Lingurar și Fekete trecându-și numele pe tabelă. Tărlungeniul lui Vasile Tatarciuc a mai înscris o dată, prin Stoica, insuficient însă pentru a mai putea schimba soarta finalei.

Este primul trofeu pentru mine, ca antrenor la seniori și mă bucur mult că am putut să îl căștigăm. A contat faptul că am recuperat din jucătorii accidentați, care ne-au lipsit în ultima perioadă în campionat. Mă așteptam la un joc mai bun din partea băieților, dar importantă e victoria, pe care o dedicăm tuturor săcelenilor“, a spus Ciprian Ursu, antrenorul Preciziei.

Formația săceleană este la a doua Cupă consecutivă, după ce în urmă cu un an, cu Mihai Stere pe bancă, a învins în finală pe Olimpic Zărnești, la lovituri de departajare.


Articol de Iulian Cuibar