După un sezon de debut modest în Liga 3, AFC Hărman s-a întărit în această vară şi a transferat jucători cu nume, componenţa lotului actual născând în comuna de lângă Braşov chiar speranţe de promovare. Fotbalişti precum Mugurel Buga (foto, jos), Rareş Forika, Radu Leonte sau Florin Stângă, ultimul în dublă calitate – jucător şi antrenor secund, s-au alăturat puştilor antrenaţi de Claudiu Ionescu.

Lotul cu care acesta va aborda noul sezon a fost prezentat cu prilejul unui amical de gală, în compania echipei din Qatar, Al Shamal Doha, antrenată de Ilie Stan. Jocul a stat sub semnul echilibrului pe toată durata sa, scorul final fiind o remiză echitabilă, scor 1-1 (0-0). Hărmănenii au deschis scorul prin Rareş Forika, însă oaspeţii au egalat în ultima secundă, din lovitură liberă.

"Este o nouă aventură pentru mine. Avem un grup foarte bun aici şi dacă vom reuşi să îmbinăm experienţa noastră cu tinereţea juniorilor din lot,  atunci putem spera la rezultate foarte bune. Am găsit aici oameni extraordinar de pasionaţi, oameni care ştiu fotbal şi acest lucru nu poate fi decât benefic pentru echipă. La ce se întâmplă în acest moment în sportul românesc, pot spune că la Hărman avem condiţii foarte bune pentru liga a treia. Ne dorim să facem un sezon bun şi sper să jucăm la fiecare meci cu tribunele pline", a spus la finalul meciului Rareş Forika (foto, jos), fostul jucător al Unirii Tărlungeni.

Hărmănenii, din stafful cărora face parte şi directorul tehnic Ioan Naghi, s-au calificat în faza a treia a Cupei României, după ce au dispus cu 5-1 de Chimia Oraş Victoria, în primul tur şi vor trece la masa verde de CN Dinicu Golescu, în runda a doua.