Cel mai aşteptat transfer al iernii la FC Braşov s-a realizat miercuri. Eduard Lambrinoc, unul dintre cei mai de perspectivă jucători braşoveni, a semnat un contract cu trupa “galben-negrilor”.

Tânărul atacant a fost transferat de la Olimpic Cetate Râşnov, acolo unde a jucat în prima parte a acestui sezon. Lambrinoc, 17 ani, este atacant şi este component al echipei naţionale U18 a României.

Altfel, ultimul test înaintea cantonamentului din Antalya (11-20 februarie) a fost un succes pentru FC Braşov. Echipa lui Călin Moldovan s-a impus cu 7-1 (3-0), pe terenul sintetic de la baza ICIM, în faţa Jiului Petroşani, echipă de Liga a 3-a. Pentru braşoveni au înscris Mihalcea în minutul 29 din penalty, Roşu de patru ori în minutele 41, 45, 57 şi 73, Lascu în minutul 53 şi Horia Popa în minutul 67. Oaspeţii au înscris golul de onoare în ultimul minut al meciului.

Au debutat pentru braşoveni toţi cei trei jucători care au semnat marți: Maric, Tesija și Andronic.

În acest an FC Braşov a reuşit să câştige cinci meciuri de pregătire, din tot atâtea disputate, adversarii venind însă din ligi inferioare (7-2 cu Olimpic Zărnești, 3-2 cu KSE Târgu Secuiesc, 3-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc, 2-1 cu Sepsi OSK şi 7-1 cu Jiul Petroşani.

Articol de Iulian Cuibar (Brașov)