Scorul reprezintă un record al actualului sezon din „județeana” brașoveană, doborându-l pe cel al meciului tur dintre cele două formații, 17-0 pentru „galben-negrii”, la Făgăraș.

Pentru echipa lui Florin Stângă au marcat Vîrlan (3), Cocan (2), Horia Popa (2), Strătilă, Răduţoiu, Stângă, Toader și Alin Damian, acesta din urmă de nu mai puțin de șapte ori. Golgheterul lui AS SR a ajuns astfel la 61 de reușite în acest sezon, nefiind totuși numărul unu în clasamentul general al marcatorilor, unde „veteranul” Preciziei Săcele, Ioan Coman, are 64 de goluri.

Jucătorii echipei formate de Liga Suporterilor Stegari în urmă cu aproape un an ar fi primit medaliile de campioni chiar și în cazul în care, printr-un scenariu SF, ar fi pierdut în fața Hurezului, după ce Precizia Săcele s-a împiedicat la Prietenii Rupea, scor 2-2.

Pe gazonul de pe „Tineretului” a avut loc, astfel, o mică petrecere, la care alături de jucători și antrenori au luat parte și fanii.

Pentru AS SR urmează partida fără miză din ultima etapă a campionatului, de la Precizia Săcele, iar apoi „dubla” cu Nemere Ghelința (Covasna) din barajul de promovare pentru Liga 3.

Vreau să-i felicit pe toţi jucătorii pentru tot ce au realizat în acest campionat. Sunt mândru de ei şi fericit că antrenez acest grup de jucători. Îmi doresc din tot sufletul să continuăm acest proiect. A fost un retur foarte greu, acum ne bucurăm de acest moment unic din istoria acestui club. Mai avem un meci, cel cu Precizia Săcele, pe care vrem să-l câştigăm. Avem apoi în față un baraj dificil, am urmărit echipa din Covasna, știm ce ne așteaptă, dar sper ca la ora celor două jocuri să fim pregătiți“, a declarat Florin Stângă, antrenorul lui AS SR Brașov.