„Galben-negrii” au deschis scorul prin Emil Popa, care a fructificat din şase metri, cu capul, o centrare a lui Răduţoiu (26), însă oaspeţii au egalat printr-o execuţie asemenănătoare a lui Hodgay (34).

După pauză, acelaşi Emil Popa a readus pe SR în avantaj, după o pasă a tânărului Danciu (48). La câteva minute distanţă, Poverlovici a primit cartonaşul roşu pentru o intrare neglijentă asupra unui adversar, din lovitura liberă rezultată „veteranul” Ciucului, Bajko, a nimerit bara.

Strătilă l-a servit perfect pe Toader pentru 3-1 (70), însă ciucanii au mai reuşit şi ei un gol, prin Magyari, care a profitat de o eroare a portarului Maxim (90).

A fost un test util, împotriva unui adversar puternic. Cred că a fost un meci plăcut ochiului. Îmi pare rău că am luat stupid două goluri şi că am ratat multe ocazii. Sper însă ca jocul să dea încredere băieţilor, să progresăm şi să arătăm din ce în ce mai bine. Am foarte mare încredre în elevii mei, ştiu ce pregătim. Îmi doresc să avem linişte, să jucăm ce trebuie şi să aducem oamenii la stadion”, a spus la final Florin Stângă, antrenorul lui SR Municipal Braşov, echipă care sâmbătă va disputa un nou meci amical, tot pe Stadionul Tineretului, împotriva lui AFC Hărman.

Pentru SR a evoluat şi atacantul Alexandru Avram, fost la Oțelul Galați, Dunărea Călărași și FC Brașov, care are şanse foarte mari să fie păstrat în lotul cu care „galben-negrii” vor începe campionatul.

În primele două jocuri amicale ale verii, SR a pierdut cu SC Oţelul Galaţi (0-1) şi a învins pe KSE Târgu Secuiesc (3-1).