Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF Bihor au ales schimbarea. La Adunarea Generală desfăşurată luni la Casa de cultură a sindicatelor din Oradea au participat 46 din cei 47 membri cu drept de vot.

Pentru funcţia de preşedinte s-au duelat Valer Vancea, aflat la conducerea AJF Bihor din 2005, şi Radu Bitea. Arbitru şi profesor de educaţie fizică şi sport, Radu Bitea a fost ales noul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bihor cu 28 de voturi, în timp ce Valer Vancea a adunat 18 voturi. „Vă mulţumesc pentru faptul că aţi venit într-un număr atât de mare. Înseamnă că vă interesează destinele fotbalului bihorean. Vrem să aducem un suflu nou la AJF Bihor”, a declarat învingătorul, fost coleg la juniori cu Mihai Neşu, Ramses Gado sau Ovidiu Hoban.

La 34 de ani, Radu Bitea este, probabil, cel mai tânăr preşedinte de AJF din ţară. Alegerile au fost supervizate din partea FRF de avocatul Paul Filip Ciucur. Vicepreşedinţii AJF Bihor au fost aleşi cu 44 de voturi şi două abţineri, Alin Popa (CS Bihorul Beiuş) şi Mircea Fodor (FC Bihor Legenda 1902). Reprezentanţii echipelor în Biroul Executiv al AJF au fost aleşi Constantin Sabău, pentru Liga 4, Orban Jakab, pentru Liga 5, şi Dorin Mudura, reprezentantul echipelor de copii şi juniori.