Atacantul Florin Iaz (de la stânga la dreapta, al treilea din rândul de sus) continuă să impresioneze în Liga a V-a Bihor, în ciuda faptului că are 47 de ani. Fost jucător în Liga 3 cu Crişul Aleşd în urmă cu aproape două decenii, a continuat să evolueze pentru echipă din zona Aleşdului.

Acum este legitimat la Inter Aştileu în Liga 5, iar până acum a reuşit să înscrie cel puţin un gol în fiecare etapă disputată în Seria 1 a campionatului. Duminică a punctat de patru ori în victoria obţinută de Inter Aştileu cu Slovan Valea Cerului, scor 10-0, Iaz marcând în minutele 6, 21, 51 şi 55. Inter are 19 goluri marcate, din care 8 au fost reuşite de Florin Iaz, golgeterul la zi al Seriei I.

 „Fotbalul a fost şi a rămas o plăcere pentru mine. Vârful a fost cu Crişul Aleşd în liga a treia, dar de atunci am continuat să joc. Nu mi-am propus o ţintă ca vârstă, voi juca atâta vreme cât mă simt bine. Îmi place foarte mult mişcarea, munca fizică”, ne-a declarat Iaz.

După patru runde, Inter Aştileu ocupă locul 2 în Seria 1, la un punct distanţă de liderul Minerul Şuncuiuş. Inter este susţinută de Primăria Aştileu, beneficiind şi de sprijinul a diverşi sponsori. Echipa îşi dispută meciurile pe stadionul din Aştileu, dotat cu vestiare moderne şi tribune inaugurate în urmă cu trei ani.