Primele tricouri Adidas au fost împărțite deja arbitrilor tineri din Bacău, Moinești și Onești. „Le muțumesc pe această cale celor din conducerea FLVW, începând cu Gundolf Walaschewski, Manfred Schnieders, Michael Liedtke și Oliver Topp”, a declarat președintele AJF Bacău, Cristian Sava.

Acest gen de donații va continua pe parcursul anului, astfel încât echipamentele Adidas să fie oferite gratuit și noilor arbitri. Totodată, urmând tradiția, și în 2018 o echipă de arbitri tineri din Bacău se va deplasa în Germania pentru a oficia meciuri în campionatele organizate de FLVW. La schimb, o delegație de arbitri din Germania va conduce meciuri desfășurate sub egida AJF Bacău.

În altă ordine de idei, din acest retur de campionat, numărul de arbitri asistenți ai Bacăului la nivelul Ligii a III-a s-a mărit cu încă doi: Alexandru Crăciun și Claudiu Lucaci. Aceștia au reușit să promoveze în eșalonul al treilea în urma testelor și examenelor susținute în 2017. „Felicit întreaga Comisie Județeană de Arbitri pentru această reușită”, a subliniat președintele AJF Bacău, Cristian Sava.