FOTO: facebook.com/acsAroMuscelulCampulung

Asociația Județeană de Fotbal Argeș a stabilit ca Liga a 4-a și Juniorii U 19 să înceapă partea a doua a sezonului pe 4 martie, Liga a 5-a pe 5 martie, iar celelalte categorii de juniori vor relua meciurile oficiale pe 18 martie.

În momentul de față în Liga 4 sunt două echipe care emit pretenții pentru barajul de promovare în Liga 3: ACS ARO Muscelul Câmpulung (locul 1 – 45 puncte) și ACS Speed Academy Pitești (locul 2 – 42 puncte). Următoarea echipă este CS Domnești cu 31 de puncte.

În lupta pentru câștigarea campionatului și a barajului de promovare, prima clasată la finalul anului, ARO a dat și două lovituri de imagine și plus valoare la capitolul transferuri. Astfel, la echipă au fost aduși atacanții Florin Costea și Simon Măzărache. Dacă primul vine de la liga a treia, de la Dăești, dar este cunoscut după ce a evoluat la Craiova, FCSB, CFR, al doilea jucător de atac, Măzărache este muscelean și vine direct din Superliga, de la Petrolul. Altfel, ARO și Mihai Costea, fratele noului venit Florina Costea, au ajuns la o intelegere pe cale amiabila pentru incetarea colaborarii. Mihai Costea a îmbrăcat tricoul echipei muscelene în 13 partide si a inscris 16 goluri.

În Liga 5, în Seria Sud, pe primele 5 locuri sunt: ACS Steaua Negrași (42 p), CS Albota 2012 (40 p), ACS Speed Academy Pitești (35 p), ACS Oarja (34 puncte), ACS Dacia Ștefănești (33 p). În Seria Nord pe primele 4 locuri după 17 meciuri (s-au retras două echipe și s-au anulat două meciuri) sunt: Petrolul Hârtiești (47 p), FC Corbi (40 p), AS Ciofrângeni (39 p), Gloria Berevoiești (30 p).

Și tot la capitolul noutăți, AJF Argeș a înștiințat combatantele din Liga a 4-a că ACS Muscelul Câmpulung Elite (formație de Liga 3) și-a retras echipa a doua care activa în acest eșalon. Formația musceleană era pe locul 7 din 16, cu 25 de puncte, după 15 meciuri (8 victorii, un egal și 6 înfrângeri).

Articol de Silviu Mihai