Astfel, echipa antrenată de fostul atacant al lui FC Argeş, Adi Dulcea, a câştigat campionatul Ligii a IV-a, barajul de promovare în Liga 3 şi finala Cupei României – faza pe judeţ.

Dacă primele două obiective au fost atinse în prima parte a lunii iunie, ultimul obiectiv, Cupa, a fost realizat la sfârşitul săptămânii trecute. Astfel, într-un meci disputat pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, Unirea Bascov s-a impus cu 4-0 în finala Cupei jucate împotriva Gloriei Berevoeşti.

Marcatori au fost Taudor, Dalu şi Dulcea (două), antrenorul intrând pe teren în ultima parte a jocului.

Meciul a avut parte de un arbitraj de Liga 1, brigada fiind condusă de "centralul" Cătălin Popa. După partidă, AJF Argeş şi-a premeiat câştigătorii într-un cadru festiv.

Înainte de câştigarea Cupei, Unirea Bascov reuşise să câştige campionatul Ligii a IV-a argeşene, terminând sezonul neînvinsă cu 30 de victorii din tot atâtea posibile şi cu 184 de goluri marcate. Apoi, la o săptămână formaţia argeşeană a susţinut barajul de promovare în Liga a 3. Adversară a fost campioana Oltului, Vediţa Coloneşti, echipă învinsă de bascoveni cu 2-1 la Mivoeni şi cu 1-0 în deplasare.

"Finala a fost câştigată de Bascov, detaşat, cu 4-0. Unirea Bascov s-a dovedit a fi cea mai bună echipă în competiţiile organizate de noi în acest sezon. După finală am făcut premierea echipelor câştigătoare, locurile 1,2 şi 3 din competiţiile interne, în plus au fost premiaţi golgheterii de la juniori şi seniori" ,a declarat preşedintele AJF Argeş, Cornel Sorescu, organizatorul a doua dintre competiţiile câştigate de Bascov în acest an.