La Arad, a avut loc în premieră turneul “Junior Cup", dedicat școlarilor din ciclul primar. Desfășurate pe terenul sintetic al Școlii Gimnaziale ”Aron Cotruș”, programul partidelor a fost orgnanizat și coorodonat de Gabriel Hărduț, presedintele Comisiei de copii și juniori de la AJF Arad precum și de profesorii Flavius Stoica și Corina Hărduț, la eveniment colaborând Inspectoratul Școlar Județean Arad și AJF Arad.

Echipele participante au trebuit să respecte două reguli obligatorii: jucătorii să nu fie legitimați, iar fiecare echipă trebuia să fie formată din 3 băieți și 3 fete. 

Echipele participante au fost următoarele: Școala Gimnaziala Șimand, Școala Gimnazială "Ioan Slavici" Șiria, Școala Gimnazială " Aurel Vlaicu" Arad, Școala Gimnazială "Caius Iacob" Arad, Școala Gimnazială "Aron Cotruș" Arad.

”A fost o idee strălucită. În Arad , ca și în toată România sunt multe fete care doresc să joace fotbal, un fotbal organizat, arbitrat, mediatizat. Am văzut pe chipul părinților, prezenți în număr mare la aceste meciuri, fericirea provocată de bucuria copiilor lor făcând mișcare. O competiție care , pentru o zi, i-a dezlipit de inamicul numărul unu al mișcării, calculatorul.Suntem hotărâți ca în viitor să dezvoltăm această idee, crescând numărul și vârsta combatanților”, a declarat Adrian Lucaci, președintele AJF Arad.

Câșigători au fost toți cei prezenți, dar trebuia să se facă o ierarhie. Iat-o:
Locul I- Școala Gimnazială Șimand
Locul II – Școala Gimnazială "Aron Cotrus" Arad
Locul III – Școala Gimnazială "Aurel Vlaicu" Arad
Mentiune – Școala Gimnazială "Ioan Slavici" Șiria
Mentiune – Școala Gimnazială "Caius Iacob” Arad