Răzvan Cadar, șef al Comisiei Județene de Arbitri și candidat unic, îi urmează la conducerea AJF Arad lui Adrian Lucaci, după ce a fost votat în unanimitate de cei 64 de membri afiliați prezenți la Adunarea Generală.

Ședința din data de 31 iulie a fost condusă de Octavian Goga, vicepreședinte al Federației Române de Fotbal și membru al Comitetului Executiv ca reprezentant al Asociațiilor Județene de Fotbal.

Postul devenise vacant în aprilie, după decesul lui Adrian Lucaci. Noul preşedinte AJF Arad va avea un mandat mai scurt, de doi ani, cât a mai rămas din mandatul regretatului Adrian Lucaci. Interimatul la președinția AJF Arad a fost asigurat vicepreşedintele Andras Mako, care va rămâne în această ultimă funcție, alături de Ovidiu Coman, până în vara lui 2022.

Mă onorează alegerea în funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal și mă bucură sprijinul pe care l-am avut la aceste alegeri. Sunt convins că și dumneavoastră sunteți de aceeași părere: trebuie să continuăm munca lui Adi Lucaci, să demonstrăm că drumul pe care l-a început, echipa pe care a format-o, reprezintă calea cea bună. Îmi doresc nu doar să avem propuneri și idei, ci să găsim soluții pentru fiecare proiect. Chiar dacă această pandemie mă contrazice, interesul nostru, al tuturor, e să aducem oamenii înspre fenomen, să readucem spectatorii la stadioane. Odată cu spectatorii va veni și sprijinul financiar pentru fotbal: investitori și sponsori”, a spus Răzvan Cadar, pe pagina sa de Facebook.

Conform sportarad.ro, Răzvan Cadar are 40 de ani, este căsătorit și are un băiat. S-a lăsat de fotbal de tânăr, la 19 ani, punând studiile pe primul plan. Junioratul l-a făcut la Vagonul, apoi a mai evoluat la FC Arad și FC Telecom Arad. În 1996 a devenit campion national de juniori C cu echipa „telefonistă”, antrenată de  Ștefan Gal. În eșalonul trei l-a avut antrenor și pe Ionuț Popa, pentru ca în anul 1999 să-și pună ghetele în cui. În arbitraj intrase în 1996, pentru ca între 2005 și 2013, anul în care a ieșit din activitate, să conducă și meciuri de Liga a 3-a.