12 echipe reprezentând tot atâtea străzi, alcătuite fiecare din 4 jucători, copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani, s-au întrecut în sală și pe terenurile din curtea Liceului cu Program Sportiv.

Pe terenuri reduse și la porți mici, întrecerea a fost crâncenă și plină de ambiții, participarea și mai ales reușitele unor echipe fiind răsplătite la final de organizatori și sponsori.

În semifinale, s-au întâlnit:
Str. Bogdan Voievod – Str. Nouă 1-1 ( 1-2, după penalty-uri)
Str. Ion Creangă- Str. Izvor 0-3
În finala mică:
Str. Bogdan Voievod- Str. Ion Creangă 5-0

În finala mare:
Str. Izvor – Str. Nouă 4-2

Așadar strada Izvor a devenit campioana cartierului Gai. Iată componența acesteia: Sterciuc Vinicius, Sterciuc Marcus, Pavel Daniel și Patrick Feher.

Președintele AJF Arad, Adrian Lucaci, și Președintele Comisiei de copii și juniori de la AJF Arad, Gabriel Hărduț, au oferit fiecărui din cei aproape 50 de participanți câte o diplomă și o medalie, iar primelor patru echipe, cupe și cadouri din partea sponsorilor: SC Verbiță, Auto-Schunn Mercedes și Pizza 5 Colțuri.

Au primit cadouri și cei doi golgeteri ai întrecerii, Vinicius Sterciuc (Str. Izvor) și Vicaș Hani (str. Bogdan Voievod). Acțiunea va continua și în celelalte cartiere, urmând ca în final să se desfășoare turneul campioanelor cartierelor din Arad.